Gellivares korplag

Gellivare snus bildade ett korplag för drygt 30 år sedan i Svenska Korporationsidrottsförbundet. Detta för att fabriken skulle aktivera sina anställda för att få en piggare och glada tillvaro på arbetsplatsen. 1989 ändrade förbundet namn till Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet och då bytte också förengen namn till Gellivares korpfotbolls förbund. I samband med att fabriken lades ner las också föreningen ner. Även om föreningarna inom Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet har egna styrelser och fattar egna beslut i verksamheten togs beslutet att lägga ner.

Under alla åren har matchtröjor och shorts sett likadana ut i Gellivares korplag och under åren har flera aktörer anlitas när kläderna ska bytas ut. Är du intresserad av att införskaffa nya kläder till ditt korplag finns det mängder av aktörer som erbjuder matchställ med tryck för just ditt lag. Köp matchställ hos www.tsreklam.se här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *