Köpinformation

Köpinformation

Beställning och leverans
Du kan beställa våra produkter per telefon eller över internet via hemsidan. Beställer du via vår hemsida på internet får du ett meddelande på din epost att du ska bekräfta din beställning, då först
är beställningen gjord. Allt detta för att minimera okynnes beställningar. Vi skickar dina varor följande tisdag eller fredag varje vecka, utom på helgdagar.

Fakturering
Vi samarbetar med zensum gällande fakturahantering och redovisning. Det går bra att höra av sig till vår ekonomiavdelning med eventuella frågor. Däremot så kommer de framgent hantera fakturering.

Garantier
Vi garanterar att dina varor ska vara i perfekt skick då du löser ut dem, förutsatt att du löser ut snussatsen inom 5 dagar efter den har nått ditt postkontor.

Outlösta paket
Om du inte löser ut det paket du beställt kräver vi dig på 200:- som ersättning för omkostnader samt förbrukad vara. Beställer du fler än en sats kräver vi det fulla priset för varje sats+ de 200 kronor. För outlösta paket skickar vi dig en faktura. Betalas inte den går vi vidare i enlighet med köplagen.

Kostnader
Frakt tillkommer på alla beställningar. Postförskottsavgift är 40:-. Vill du slippa ifrån den avgiften kan du betala in i förskott via bankgiro. Då skriver du på bankgiroblanketten vad du vill handla och det gäller som beställning.

Partner
Vi håller på att anlägga en ny fabrik i samarbete med tommysträdgård.se som står för allt markarbete i samband med att vi byter lokaler. Inga utlovade leveranser skall påverkar under transitionen, men vi ber ändå kunder visa förståelse.

Vi planerar öka vår produktion med 100% från och med att vi flyttat in i nyrevonerade lokaler här i Gävle.